NYHEDER


Placér musen i dette felt
for at stoppe rulning

Torsdag 8. januar
Ordinært arb.møde

Se mødekalender her

Solen står op: 06:00
Solen går ned: 18:03

Optagelse i logen

 

Nordstjernens segl

 


Hvordan bliver jeg optaget?

Igennem mange år har det været tradition, at man blev opfordret til medlemskab af en loge under Odd Fellow Ordenen af en eller flere personer som allerede selv var medlem.
Denne tradition lever stadig. Men nu er det bestemt, og også helt på sin plads, at henvende sig uopfordret til en loge, hvis man er interesseret i at høre mere om, hvad et medlemskab af Odd Fellow Ordenen indebærer.
Ofte er det hensigtsmæssigt, at man bliver optaget i en loge i den kommune, hvor man har bopæl. Utrolig mange bliver dog optaget i en loge, hvor man allerede har venner eller bekendte på trods af, at dette er uden for ens bopælskommune.
Alle henvendelser er meget velkomne - både med hensyn til opklarende spørgsmål, yderligere personlig kontakt og vejledning om, hvor den nærmeste loge er i forhold til ens geografiske placering.

 

Hvilken påklædning er påkrævet?

Odd Fellow Ordenen lægger vægt på et lighedsprincip, hvorfor medlemmerne bærer en ensartet påklædning. Til ordinære arbejdsmøder bærer brødrene mørkt tøj, hvid skjorte, mørkt diskret slips og sorte sokker og sko. Til gradearbejde eller særlige festlige lejligheder bærer brødrene kjole og hvidt (hvid vest) og naturligvis sorte sko.

 

Hvad koster et medlemskab?

Kontingentet i broderloge nr. 3. Nordstjernen er kr. 325,- pr. måned. Ved optagelse betales et indtrædelsesgebyr på kr. 500,-. I forbindelse med tildeling af de 3 grader betales, der kr. 400,- for hver grad. Under den selskabelige del af logemødet serveres et lettere måltid mad, som brødrene selv betaler for.

 

Rygepolitik?

Der må generelt ikke ryges i Odd Fellow Palæet. Dog er der specielle rygeværelser, hvor der må ryges indendørs. 

Ved det selskabelige efter et logemøde må der ikke ryges, der bliver indlagt en pause, hvor rygere går ind i et værelse ved siden af spisesalen.

 

Interesseret?

 

Kontakt overmester Erik Magnusson;
Telefon: 4484 56938
eller
E-mail: overmester@3nordstjernen.dk

Optagelse i logen

Broderloge nr. 3 Nordstjernen optager p.t. nye medlemmer. Hvis du er interesseret i at blive optaget som logebroder eller ønsker mere information om logen, så kontakt venligst: Overmester Erik Magnusson på telefon: 2992 7875 eller klik på 'Kontakt logen' i menuen her i venstre side.